Koç İlkokulu


Vizyon: Hedef kitlemizi, bilgi kaynaklarına nasıl ulaşacağını ve bundan en verimli şekilde nasıl yararlanacağını öğrenerek, bilgi üretebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, çevresiyle barışık, Atatürk ilke ve inkılâplarını, bu çizgide bir demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş; gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaratıcı çözümleri, alışılmış çözümlerin üzerinde tutan, sorunlara yaratıcı ve yapıcı çözümler üretme çabasında olan; aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, meraklı, girişimci, tutarlı, plânlı ve ilkeli olan insanlığın temsilcileri olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Misyon: Koç İlköğretim Okulu çalışanları olarak Atatürk ilke ve inkılâplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları doğrultusunda kendisiyle barışık, sağlıklı bir güven duygusu ve öz denetim geliştirmiş, ana dilini etkili bir şekilde kullanabilen spor yapan, dinç ve sağlıklı olmaya özen gösteren kültür ve sanat etkinliklerine katılan, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; düşünsel ve bedensel emeğe saygılı insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu: 08.20-12.40 saatleri arası---Öğlen Grubu: 13.10-17.30 saatleri arası
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: ÖZCAN TURİZM Fatih ÖZCAN-0 532 557 44 47
Sportif Etkinlikler: Futbol ve Yakan Top Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ARKADAŞIM KEMAN PROJESİ MİYAGİ PROJESİ E-TWINNING PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-TWINNING PROJELERİ

Telefon - 374 217 47 13

Belgegeçer - (374) 217 4713

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bolukocilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 289 14100 BOLU

Öğretmen :27
Öğrenci :399
Derslik :17
Atölye-İşlik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Oyun Odası :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Tepecik Mahallesi

Adres - Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 289 14100 BOLU

Ulaşım Her yarım saatte bir Sümer- Sanayi hattındaki belediye özel halk otobüsleri çalışmaktadır. Bu otobüslerle okulumuza ulaşılabilir. Ayrıca Bolu karaköy kooparitifinin üniversiteye her 30 dk da bir kalkan minübüsleri ile okulumuza ulaşılabilir. Bu minübüsler Aktaş Mahallesinden ve Tabaklar Mahallesinden kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 Km